19.1.2017

Ruokakuppitelineen nikkarointi

Olen jo pidemmän aikaa halunnut hommata viiville korkeamman ruokakuppitelineen. Ennen joulua meillä oli koulussa raksatunteja, jolloin iski inspiraatio tehdä sellainen itse. Koulussa en telinettä kerennyt kennelvuorojen vuoksi tehdä, mutta lomalla pääsin onneksi nikkaroimaan kotona. 

Telineen rakentaminen oli varsin simppeli homma, sillä vanhempieni kierrätykseen menossa oleva vanha yöpöytä osoittautui juuri passeliksi tähän tarkoitukseen. Piti vain sahata jalkoja hieman lyhyemmiksi ja tehdä ruokakupille reikä sähkökäyttöisellä puukkosahalla. Varastosta löytyi valkoista huonekalumaalia, jolla teline sai uuden maalipinnan. Tassun jäljet syntyivät leivinpaperista leikatun sabluunan avulla. Telineen alaosaan laitettu puinen kori on ostettu Citymarketista ja kultsukoristeen olen tehnyt aikaisemmilla raksatunneilla vanerista vannesahalla. Lopuksi laitoin kupin ympärille vielä tiivisteen, ettei se kolise puuta vasten, kun ahmatti ruokailee.

Ylälokero soveltuu hyvin turkinhoitotarvikkeiden säilyttämiseen ja alempi aktivointileluille.  8 kommenttia:

 1. Älyttömän hieno!!

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno!:) Mahtavaa, että vanha tavara sai vielä uuden mahdollisuuden.

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä tosi hieno! Meillä ei koirat enää pahemmin syö ruokakupista ja kun on tuollainen maantasalla elävä minikoirakin joukossa mukana niin korkealle juomakuppitelineellekkään ei olisi käyttöä. Olen kuitenkin ajatellut nikkaroivani itse naulakon hihnoille yms ulkoilutarvikkeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Ei muuta kuin naulakkoa nikkaroimaan! :)

   Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)