Viivi                                                          

KoiraNet (klik)

Harrastetaan tavoitteellisesti: rally-tokoa, tokoa ja nose workkia tavoitteellisesti.
Harrastetaan omaksi iloksi: erilaisia temppuja, nomea, agilityä, vetolajeja, jälkeä sekä hakua. Näyttelyissä ja mätsäreissä käydään silloin tällöin pyörähtämässä. Kesäisin pyöräillään ja uidaan paljon. 


Tästä kaikki alkoi:
Minun suurin toiveeni toteutui  22.2.2014 kun haimme Viivin kotiin kasvattajalta Jyskästä.Olin kinunnut omaa koiraa vanhemmiltani niin kauan kuin muistan. Oman koiran hankkiminen osoittautui mahdolliseksi nyt kun oli omaa rahaa ja aikaa, sillä pidin välivuotta opiskelusta. Olen kiitollinen vanhemmilleni, etten saanut omaa koiraa kun olin lapsi, sillä nyt olen ottanut itse vastuun koirasta, johon en olisi tuolloin pystynyt. Mietimme poikaystäväni Santerin kanssa pitkään eri rotuja ja luimme monia kirjoja koiran kasvatuksesta. Olimme jo vahvasti päätymässä tollerin kannalle, kunnes saatiin ystävän kultainennoutaja hoitoon ja niin rotu vei mennessään. Viimeinen päätös rodusta syntyi, kun löysimme mukavan kasvattajan aivan läheltä.

Äipän vieressä

Millainen koira Viivi on?
Jos Viivin luonnetta pitäisi kuvata kolmella sanalla, ne olisivat : luoksepäästävä, ystävällinen ja oppivainen.  Se osaa rauhoittua uusissa paikoissa nopeasti ja ottaa rennosti sisällä, kun ei puuhata mitään.Viivi on sellainen "Mitä ikinä ehdotatkaan, niin vastaus on kyllä!"- koira. Se tekee innolla kaikkea, mitä touhutaan.  Viivi tahtoisi leikkiä aina kaikkien koirien kanssa. Se tajuaa kuitenkin vetäytyä pois, jos toinen koira ei tahdokaan kaveerata. Viivi katselee mielellään ikkunasta ulos ja muistaa ilmoittaa meille murahtamalla, jos joku tulee liian lähelle taloa (vartioimisviettiä siis löytyy). Joka päivä saan nauraa, kun Viivi kantaa suussaan mitä ihmeellisimpiä asioita näytille, tai keksii jotakin muuta hassua.  

En olisi voinut toivoa parempaa ensimmäistä koiraa ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)