5.4.2016

Mustia ja valkoisia kämppiksiä

Blogissa on satunnaisesti mainittu harjakoira, nimeltään Oiva. Ennen pääsiäistä Oivan omistajalle Maijalle tarjoitui mahdollisuus muuttaa Kannuksessa Viivin ja minun kämppikseksi. Viivi sai ihanan koirakamun seurakseen, eikä sen tarvitse enää olla yksin huoneessa koulupäiviä. Ja samalla minä sain parhaan mahdollisen kämppiksen ♥

Oiva ja Viivi tulee hyvin toimeen keskenään. Ne ei juurikaan leiki toistensa kanssa, mutta on niistä silti seuraa toisilleen. Ollaan myös naureskeltu, miten samanlaisia noinkin eri rotuiset koirat voi olla; kun tullaan sisälle, jaloissa pyörii kaksi iloista hännänheiluttajaa, joilla molemmilla on aina jotakin suussa. Ne myös nukkuu samanlaisissa hassuissa asennoissa vierekkäin ja ovat melkein saman värisiä.

Viivi & OivaViime viikon maanantaina saatiin lisää uusia kämppiksiä, kun Maijalle tuli opiskeluihin liittyvä projektikoira nimeltään Heila. Heilan lisäksi meille tuli myös hänen veljensä Riku, joka tosin oli vain hoidossa viikon ajan. Rikusta ja Heilasta tulee molemmista isona tullikoiria, jos kaikki sujuu hyvin. Heila on Maijalla koulutettavana noin vuoden ajan, jonka jälkeen se lähtee tullin huostaan. 

Viivi ei ole paljoa nähnyt näin pieniä pentuja, ja kaksi vatsakarvoissa roikkuvaa kakaraa olivat aluksi tosi ärsyttäviä. Pian niiden kanssa kuitenkin jo painittiin ja vedettiin samoja leluja eri suuntiin. Viivi otti siis pennut tosi hyvin vastaan ja sai mennä aina omaan huoneeseen rauhaan jos halusi. 

Heilan kasvua tullikoiraksi sekä Oivan seikkailuja pääsee seuraamaan Maijan blogissa (Klik!)
4 kommenttia:

 1. Ihana video! :D ihanaa saitte kämppiksiä! viivin ei tosiaan tarvitse olla yksin pitkien koulupäivien aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Niinpä, helpotti tosi paljon meidän arkea täällä Kannuksessa :>

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja teillä on mukava blogi! :)

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)