29.3.2016

Ensimmäiset rally-tokokisat

Viikko sitten tiistaina koitti vihdoin odotettu ja jännitetty kisapäivä.

Sunnuntaina käytiin hallilla treenaamassa pientä rataa. Ajattelin, että hyvä ja tehokas treeni ennen kisoja tekee varmasti terää. Mutta mitä ajattelee Viivi; ei kiinnosta, ei sitten tippaakaan. Neiti haahuili ihan minne sattuu ja oli unohtanut mm. mitä sanat "seuraa" ja "eteen" tarkoittaa.. Itselläni meni täysin motivaatio koko touhuun. Makasin selälläni hallin lattialla kattoa tuijottaen ja manasin koko kisoihin ilmottamisen. 

Meidän ei pitänyt treenata sen kummemmin sunnuntain jälkeen, mutta maanantaina hallilla pidettiin kisoihin osallistuville opiskelijoille erilliset treenit joihin osallistuttiin. Ja onneksi osallistuttiin! Viivi keskittyi tosi hyvin ja teki innoissaan töitä. Toivon kipinä heräsi ja laitoin maanantain kurjasti sujuneet treenit vain huonon päivän piikkiin.


Minulla ei ollut tiistaina ollenkaan koulua, joten iltaan asti odottelu tuntui ikuisuudelta. Ei käyty pitkällä lenkillä, eikä touhuttu mitään ylimääräistä, jotta virtaa riittäisi varmasti kisoihin. Jännitys pysyi hyvin kurissa, mutta mahan pohjassa tuntui aina kun vilkaisi kelloa. 
Mentiin hallille hyvissä ajoin ennen kisojen alkamista. Seinälle oli laitettu kisaradat, joita mentiin heti katsomaan. Rata näytti simppeliltä, eikä siinä ollut mitään erityisen vaikeita kohtia. Sen jälkeen treenattiin vähän ja käytiin ostamassa ja varmentamassa kisakirja. Sitten alkoikin jo rataan tutustuminen ja oman vuoron odottelu.

Viivi ylitti odotukset täysin. Se keskittyi tosi kivasti ja oli juuri sopivassa viretilassa. Lähdettiin hakemaan vain hyväksyttyä tulosta (70p), mutta saatiinkin jopa 96/100p! Kaikki virheet johtuivat vain taluttimen kiristymisestä; pidin talutinta ihan kummallisesti kädessä ja nyin sitä, vaikka Viivi kulki ihan vieressä.. Ehkä ensi kerralla muistan pitää hihnaa paremmin :D Täytyy muistaa myös luottaa Viiviin enemmän ♥
2 kommenttia:

  1. Onnea hyväksytystä, mukavan näköistä menoa!.. Voi vitsi, mä muistan kuinka mun ja Bellankin ekojen virallisten kisojen miinukset tuli hihnasta, koska pidin kättä jännittyksen takia vahingossa niin ylhäällä, että lukko nousi liikaa..vähän kyllä harmitti :D...mut niiden miinusten jälkeen mentiin loput kisat niin, että hihna laahasi melkein maata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Voi ei! Toivottavasti mäkin opin nyt kantapään kautta pitämään sitä hihnaa oikein :D

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)