19.8.2015

Maailman kaunein panta [+alekoodi lukijoille!]

Eksyin vähän aikaa sitten aivan ihanalle sivulle (www.helmipanta.com), ja päätin heti, että tuolta täytyy saada Viiville yksilöllinen panta mittatilaustyönä! Helmi-Koiratarvikkeet on pienyritys, joka valmistaa kaiken kokoisille koirille kauniita ja laadukkaita kaulapantoja, hihnoja sekä valjaita. 

Selasin valmiita tuotteita ja materiaaleja, sitten iski valinnan vaikeus. Lopulta päädyin suht leveään ja tyttömäiseen pantaan -timantteja unohtamatta. Tilauksen tekeminen kävi helposti ja viesteihin vastattiin nopeasti ja ystävällisesti. Myös pannan suunnittelussa autettiin.

Toimitus oli nopea ja panta tuli suoraan postilaatikkoon. Avasin paketin ja hypistelin pantaa montaa tuntia, niin nätti se oli! :D Viiville suunniteltu panta:

 • Kotimainen
 • Käsintehty
 • Laadukas: timantit tukevasi kiinni, kestävät saumat
 • Pehmeää nahkaa
 • Soljet eivät värjää turkkia
 • Hyvin pehmustettu

Me tykästyttiin tähän pantaan kovasti ja halutaan antaa teille lukijoille mahdollisuus teettää omalle tai kaverin koiralle myös oma persoonallinen panta! Helmi-Koiratarvikkeet tarjoaa teille -20%  kaikista tuotteista, joten nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi! :)
Helmi-Koiratarvikkeet löytyy myös Facebookista!  (<KLIK)


4 kommenttia:

 1. Eih! Aivan ihana panta ja etenkin tuosta sisävuoresta pidän hirmuisesti. Täytynee varmaan harkita, josko käyttäisi tuon alekoodinkin hyväksi. ; )
  Mitenhän tuon kankaisen osan saa pestyä, jos toinen osa on nahkaa? Onko hajua, että kestääkö se nahka käsinpesua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Molemmat osat tässä pannassa on nahkaa! Ja kestää varmasti pintapuolisen pesun :) Nappaa ihmeessä koodi hyödyksi!

   Poista
 2. Ihan selvästi Viivi-panta <3

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)