16.8.2015

Ensimmäiset koulupäivät Kannuksessa

Terveisiä Kannuksesta! En ole saanut aikaiseksi ottaa kameralla hirveästi kuvia täällä, joten tämä on tällainen pikainen kuulumispostaus. Täällä ollaan oleskeltu (opiskeltu) nyt ensimmäinen viikko ja ollaan kotiuduttu Viivin kanssa hyvin. Asutaan koulun asuntolassa, joka on kivasti suunniteltu koirallisille; eteisessä on heti pesupaikka, takapihalla omat koiratarhat ja huoneiden ovissa koiraportit. Ensimmäisenä päivänä mentiin heti isolla porukalla pellolle, jossa koirat sai juosta vapaina. Viivi tuli luonnollisesti heti juttuun muiden kanssa ja veteli rallia pellolla.
Keskiviikkona opeteltiin tekemään kaneille terveystarkastukset ja tutustuttiin kennelin tiloihin. Sen jälkeen on lähinnä ollut teoriatunteja, joissa Viivikin on ollut mukana. Päivät täällä on aika pitkiä ja kiireisiä, mutta kaikki aineet on niin mielenkiintoisia, ettei haittaa yhtään. Eikä lopu tekeminen kesken!

Lyyli, Viivi, Rilla, Milas, Ava

Täällä me asustellaan!

Meidän huone. Ja Viivin norsu tietysti mukana.

Eteinen

Takapiha

Viivi ja minä ollaan molemmat saatu paljon uusia kavereita. Ollaan käyty porukalla lenkeillä, pellolla ja uimassa. Torstaina meidän piti yksitellen näyttää opettajille, mitä koira osaa ja millä tasolla ollaan. Aikaa oli viisi minuuttia. Me oltiin Viivin kanssa toisiksi viimeisenä ja Viivi oli odottelusta jo ihan poikki. Sain kuitenkin motivoitua sitä lelulla ja sain tehtyä onnistuneen noudon kapulalla. Sen jälkeen tehtiin loppu aika erilaisia temppuja. Saatiin kehut hyvin motivoituvasta ja fiksusta noutajasta, joka syttyy upealla tavalla temppuja tehdessä. Täytyy kuulema tehdä koreografia ja lähteä kisaamaan koiratanssissa :D 

Meidän opettaja sai puolet luokasta innostumaan Nose Workistä, ja nyt meilläkin on eukalyptuspullo jääkaapissa odottamassa ekoja treenejä. Sitä siis lähdetään harjoittelemaan ensimmäisenä uutena lajina. Toivottavasti päästään pian tekemään ohjatusti myös mm. jälkeä, RallyTokoa ja aksaa.

Kaikki täällä on ainakin näin alkuun tuntunut tosi kivalta. Luokkakaverit on ihan huippuja ja tullut tosi läheisiksi jo ekalla viikolla. Ruoka on hyvää ja Viivi nauttii suunnattomasti, kun on tekemistä ja seuraa. Enköhän mä ole ihan oikeassa paikassa tällä hetkellä 


Ava ja Viivi tunnilla.


Sulo, Aawa, Milas, Lotta, Viivi, Nelli ja OivaMilas


Ja lopuksi täytyy vielä kiittää HauHau Championia, perhettä ja sukulaisia, jotka sponsoroi meidän muuttoa herkuilla ja leluilla! Voitettiin myös sopivasti Hussen kesäkuvakisa, josta saatiin kotiovelle kuljetettuna ruokaa,herkkuja ja kakkapusseja. Teistä oli suuri apu köyhälle opiskelijalle !
2 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva kuulumispostaus, tsemppiä tuleviin koulupäiviin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Ja kiitos :))

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)