31.8.2015

Bestikset


Diegosta on kasvanut utelias ja rohkea kisu, jolla on onni omistaa maailman ihanin ystävä. Nimittäin Viivi. Perjantaisin kun tullaan Viivin kanssa Kannuksesta kotiin, Diego juoksee heti naukuen ovelle vastaan ja puskee Viiviä minkä ehtii. Sitten se roikkuu Viivin jaloissa, jahtaa sen häntää ja lopuksi käpertyy sen viereen nukkumaan. Viivi ottaa kaikki hellyydenosoitukset rakkaudella vastaan ja pesee Diegoa niin, että kisun korvat on aina ihan kuolasta märät.
Näistä kahdesta on hirmuisen paljon seuraa toisilleen ja voisin katsoa niiden touhuja tunti tolkulla 3 kommenttia:

 1. Voi ei en kestä, miten sulosia!! :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi15.9.15

  Moi! Olet siis opiskelemassa Kannuksen kennellinjalla? Mua kiinnostaa tosi paljo kyseinen koulu, anteeksi siis tämä kysymystulva :)..
  Kennellinjalle on puheiden mukaan todella vaikea päästä. Mikä sinun keskiarvo oli? Millainen hakeminen/pääsykoe oli? Millä perusteella opiskeliat valitaan, miten paljon ka ja käytännön kokemus merkkaavat? Vaikuttaako tiettyjen aineiden arvosanat enemmän kuin toiset vai otetaanko pelkkä keskiarvo huomioon?
  Kuinka paljon normi kouluoppiaineita on? Saako koirat olla mukana tunneilla? Miten paljon on koira- ja eläinteoriaa ja minkä tyyppistä se on? Onko koulunkäynti raskasta tai kyllästyttävää? Millaista vapaa-aika kouluasuntoloilla on? Saako esim. illalla tulla kavereita moikkaamaan sinne koululle asuntolaan? Tai saako lähteä vaikkapa kaupungille? Monenko hengen kämppiä siellä on?
  Onko koulu amis vai lukio?
  Miten kallis koulu on? Mitä hintaan sisältyy? Asuminen, ruokailut, oppikirjat?? Olen jostakin lukenut että siellä olisi jokatoinen vuosi ns.kaksoistutkinto niin että kennellinjan yhteydessä suoritetaan lukio? Pitääkö tämä paikkaansa :o
  Osaatko sanoa, että jos haluan käydä toisen koulun ennen kennellinjaa, haen molempiin ja pääsen molempiin, pystynkö siirtämään kennellinjan aloittamista vuodella että suoritan ensin toisen koulun, vai täytyykö minun hakea uudelleen?
  Hmm, toivottavasti jaksoit lukea ja kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)