3.8.2015

Kaksi kahvia ja yksi possunkorva, kiitos!

Tiistai iltapäivällä Santeri, minä ja Viivi lähdimme maakuntamatkalle Tampereelle. Sieltä varasimme hotellihuoneen Cumuluksesta, sillä sinne sai ottaa koiran mukaan edullisesti. Kohtuullisen pieneen kaupunkiin tottuneelle Viiville Tampere osoittautui kesäisessä vilinässään suurkaupungiksi. Ympärillä oli valtavasti ihmisiä, eläimiä, hajuja, kummallisia patsaita ja erilaisia hissejä. Kaikesta huolimatta Viivi selviytyi hyvin parkkihallin näköalahissistä, Hämeensillan Pirkkalaisveistoksista, pauhaavasta vesivoimalasta ja hotellimajoituksesta. 
Nämä patsaat oli niin pelottavia, että niille piti ihan murista ja nostattaa niskakarvoja! Pienen tutustumisen jälkeen kuitenkin onnistui poseeraus näin hienosti pelottavan patsaan juurella.

Pääosin kerrostalossa asustava Viivi tottui nopeasti hotellihuoneessa kuuluviin ääniin ja pärjäsi siellä yksinkin, kun kävimme syömässä. Seuraavana päivänä  lähdettiin aamulenkille Koirakahvila Vainuun, jonne oli hotellilta noin viidentoista minuutin matka. Kahvilassa tilasimme itsellemme kahvit ja pullat (jotka olivat erityisen hyviä!), ja Viivi sai possunkorvan omassa kulhossa. Sen syötyään Viivi nautti pikkutytön rapsutuksista ja kävi sitten pötköttämään kahvilan lattialle tyytyväisenä, eikä välittänyt ohi menevistä ihmisistä tai koirista. Kahvilan omistaja ihmettelikin, miten noin nuori noutaja voi olla noin rauhallinen uudessa paikassa!

Pienet torkut kahvilan lattialla. Ei paljon stressanut tämä neiti.Kahvilan jälkeen jatkettiin matkaa autolla kohti Honkajoea, josta haettiin meidän uusi perheenjäsen, jolle onkin varattu koko seuraava postaus :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)