10.1.2015

Korvat koristeena?




Oltiin maanantaina hallilla treenailemassa. Mikään ei meinannut sujua! Seuraaminen rakoili; Viivi keskittyi hetken ja juuri kun olin palkkaamassa, niin neiti katseleekin kattoa tai haistelee maata.. Paikalla olemisesta ei meinannut tulla mitään, eikä edes hihnassa nätisti kulkeminen onnistunut. Viivillä on muutenkin ollut korvat pelkkänä koristeena. Yksinkertaiset käskyt, kuten maahan meneminen kaikuu kuuroille korville. No, minä tietysti syytin itseäni, ettei olla joululomalla treenattu riittävästi ja tässä lopputulos.Viivi jätti ruokaa myös aamuisin syömättä, vaikka yleensä sen ruokahalu on todella hyvä.  Myöhemmin onneksi tajusin, mistä on kyse.
 Viivi alkoi nimittäin vinkumaan ja läähättämään sisällä. Myöhemmin se myös kantoi kaikki lelunsa korista olohuoneen lattialle ja keräsi ne siitä yksitellen petiinsä. Siellä se vinkui niille ja hoiti. Aloin laskea yksi plus yksi ja tajusin, että Viivillä on valeraskaus. Voi pientä.

Kerättiin Viiviltä kaikki lelut pois, jotta valeraskaus menisi nopeammin ohitse. Vinkuminen onneksi loppui siihen. Nyt toivotaan, että hormoonit tuon karvakorvan päässä tasoittuu, ja se palaa ennalleen. Ehkä ne treenitkin sitten sujuu entiseen malliin, eikä tämän omistajan tarvitse enää syyttää itseään.







Postauksen kuvat on otettu tiistaina, kun oltiin käymässä Suolahdessa. Silloin oli -20 astetta pakkasta ja jouduttiin pukemaan Viiville takki päälle, kun pellolla juoksentelu alkoi olla aika kylmää touhua ja vatsakarvoihin alkoi pakkautumaan lunta. Onneksi se ei menoa haitannut!





5 kommenttia:

  1. Meillä ei onneksi oo hormoonien kanssa ihmettelyä :) Leikkautin Iineksen heti ekojen juoksujen jälkeen, pelkäsin kaikkia ongelmia mitä nartuille voi tulla.. Onneksi leikkautin, kohdussa oli jo alkavaa tulehdusta. Enkä ole katunut, luonne ei muuttunut eikä mitään muitakaan ongelmia ilmennyt. Tietysti iines on sekarotuinen, niin ehkä vähän eri juttu kun rotukoirien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon harkinnut, että voisi leikkauttaa, kun ei ole suunnitteilla lähteä pentujakaan tekemään. Jos sitä vielä yhdet juoksut odottais ja kattois paheneeko noi valeraskaudet vai ei. Ja onhan siinä leikkauttamisessa tosiaan hyvät puolet, ettei tule tulehdusongelmia :) Paljonko Iineksen leikkaus maksoi ?

      Poista
    2. Siitä on jo niin monta vuotta että en nyt ihan tarkkaan millään muista. Muistaakseni noin 350€, alle 400 se kuitenkin oli :)

      Poista
  2. Voi Viiviä. Toivotaan, että valeraskaus menisi nopeasti ohitse, nii saa palata normaaliin arkeen. Kauanko yleensä valeraskaus kestää?
    Ihania talvikuvia! Miten kamera muuten toimi tuolla kovalla pakkasella? :D mulla kamera alkaa sekoilla, eikä aina tottele ottamaan kuvaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Yleensä pahimmat oireet kestää kaksi viikkoa, että ei onneksi sen pidempään :) Joo kyllä munkin kamera alkoi vähän hidastumaan noin kireällä pakkasella, vaikka yritinkin pitää sitä takin sisällä lämpimässä aina välillä.

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)