4.1.2015

Yksivuotissynttärit!

  Niin se vuosi taas vaihtui. Me suunnattiin Viivin kanssa Vehniälle rakettien pauketta karkuun. Eipä Viivi raketeista paljoa välittänyt. Enemmän meitä huolestutti se, kun tuo syöppö pääsi livahtamaan omakotitalon taakse popsimaan jäätyneitä joulukinkun rasvoja pelliltä. No, janohan siitä tuli ja Viivi joi koko illan paljon vettä. Aamulla kun päästiin kotiin, juominen vain jatkui ja Viivin maha oli kuin ilmapallo. Rajoitettiin veden antamista ja päästettiin usein ulos niin helpotti turvotus.
 Viivi sai juosta Vehniällä Nukka koiran kanssa pihassa vapaana. Nukka on welsh corgi ja Viivistä oli kiva pinkoa menemään lumihangessa, jossa Nukan lyhyet jalat hidastivat vauhtia sen verran, ettei se saanut Viiviä enää kiinni.Ja sain taas ihastella miten hyvin tuo koiruus tuleekaan toimeen lasten kanssa, kun se ei välittänyt vaikka sitä halailtiin,vedettiin korvasta ja kellittiin vieressä.
 Meidän elämä on ollut yhtä juhlaa, kun ensin selvittiin joulusta, sitten uudesta vuodesta ja tänään vietettiin Viivin yksivuotissynttäreitä! Viivi sai aamulenkin jälkeen kakun ja sitten kaksi pakettia avattavaksi. Toisesta paljastui lumihiutaleen muotoisia luita ja toisesta noutolelu, joka osoittautui tosi kivaksi, koska sen häntä rapisee ja vinkuu. Yhtään aikuisemmalta tuo koira ei vielä tunnu, päin vastoin. Se varmaan protestoi jotenkin tätä vahenemista vastaan ja on aloittanut jonkun uuden murrosiän, kun kokeilee koko ajan rajojaan. No, katsotaan sitten ensi vuonna sitä aikuistumista uudestaan.. Huomenna päästään taas hallille, ehkä sieltä löytyy molemmille into treenamiseen lomailun jälkeen.

"Siis eikä! Oma kakku mulle! Ei olis hei tarvinnu."

"Saanko mä toivoa?"


"Mä toivon herkkuja,pitkää lenkkiä ja sit lisää herkkuja.."
Mieluinen lahja

4 kommenttia:

  1. Onnea Viivi!! Iso tyttö jo.. hih.

    VastaaPoista
  2. Ihana Viivi ja paljon onnea<3

    VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)