4.8.2016

Vielä on kesää jäljellä


Viime päivät ollaan eletty muuttohärdellin keskellä. Koiranomistajana otin tietysti kaiken ilon irti sekasorrosta ja muuttolaatikkoviidakosta. joka oli täydellinen ympäristö namietsinnälle! Nyt tavarat kuitenkin ovat löytäneet jotenkuten paikalleen ja elämä uudella asuinalueella on alkanut hyvin. Ollaan löydetty hurjasti uusia ihania lenkkireittejä ja uimapaikkoja. Muutettiin nykyiseen asuntoon seitsemännen kerroksen asunnosta, joka oli juuri remontoitu lattiasta kattoon. Nykyisessä asunnossa ulko-ovi on maantasalla ja pihasta pääsee suoraan metsään. Lattiana toimii muovimatto ja neliöitä on runsaasti enemmän. Parempi vaihtoehto siis koiran kannalta, varsinkin tulevan pennun ;)

Eilen saimme nauttia ihanan Tinka-neidin seurasta, joka oli meillä päivähoidossa. Lenkin ohessa tytöt pääsivät polskimaan pitkäksi aikaa järveen. Viivi tykkäsi kovasti kun oli pitkästä aikaa kaveri, jonka kanssa leikkiä ja touhuta kunnolla.

Viiville on varattu maanantaiksi sterkkaus aika eläinklinikka Tähteen. Sen jälkeen Viivi onkin jonkin aikaa taas sairauslomalla ja sitten tähdätään kohti taippareita. Olin ilmoittanut Viivin jo heinäkuun lopussa oleviin taippareihin, mutta meille tulikin pieniä mutkia matkaan ja jouduin perumaan ilmoittautumisen. Tästä aiheesta taidankin kirjoittaa erillisen postauksen piahkoin. 










Tänään löydettiin lenkiltä jo syksyn värejä. Mutta vielä on kesää jäljellä, onhan?




2 kommenttia:

  1. Anonyymi5.8.16

    Minneppäin suomea muutitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyväskylässä asutaan edelleen, vähän eri puolella kaupunkia vain kuin ennen :)

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)