1.5.2015

Laavulla

Tiistaina ajateltiin tehdä vähän pidempi iltalenkki ja mennä Huhtasuon Vuorilammelle paistamaan makkaraa uudelle laavulle. Vuorilammelle on meiltä vain pari kilometriä pururataa pitkin, mutta vietettiin siellä aikaa reilusti yli kolme tuntia. Viivi sai olla jo matkalla vapaana ja kävi kahlaamassa kaikki mahdolliset ojan pohjat. Kun päästiin perille, Santeri alkoi tehdä nuotiota ja Viivi sai käydä noutamassa keppiä lammesta. Voi sitä riemun määrää kun pääsi taas uimaan!
Laavu on vasta rakennettu ja vetää porukkaa puoleensa. Meidän kanssa paistoi makkaraa kolme lasta,heidän äitinsä ja labbis Otto. Heidän jälkeensä laavulle tuli kaksi pystykorvaa isäntänsä kanssa ja Viivi pääsi uusien kamujensa kanssa uimaan. Myöhemmin laavun ohi lenkkeili vielä espanjanvesikoira isäntänsä kanssa ja taas päästiin leikkimään. Sain kyllä olla ylpeä Viivistä; se pysyi vapaana lähellä koko ajan, vaikka oli uusia ihmisiä ja koiria ympärillä. Kotimatka käveltiin ihanassa auringonlaskussa ja suihkun jälkeen hyvin väsynyt koira käpertyi petiinsä tuhisemaan.

Reipas partiolainen♥


PsHurttahuone.fi on valinnut meidät suomen ensimmäiseen koirablogiportaaliin bloggaajiksi! Sen tarkoituksena on tuoda koirabloggaajat yhteen ja toimia paikkana, josta löytää mieluista luettavaa. Hurttahuone löytyy myös Instagramista ja Facebookista. Käykää ihmeessä tutustumassa ja lisäämässä oma koirabloginne listalle!


6 kommenttia:

 1. Niin lämminhenkisiä reissukuvia että!
  Joku uskalias on näemmä jo heittänyt talviturkin :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! :) Joo ei näyttänyt kylmä vesi haittaavan uiskentelua, vaikka emäntää paleli jo pelkkä katseleminen :D

   Poista
 2. aww ihana kurahänrä :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :) Mitä kuraisempi, sitä onnellisempi koira :D

   Poista
 3. Ihanat maisemat! Ja Viivi ;)

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)