20.12.2014

Joulukalenteri:Luukku 20
 Otettiin varaslähtö  kaverikoratoimintaan ja käytiin eilen jakamassa hyvää joulumieltä palvelukodissa. Viiviä oli odotettu innolla ja kaikki halukkaat pääsivät rapsuttaman sitä. Viivi oli ihana rauhallinen itsensä ja kävi moikkaamassa kaikkia. Se ei pelännyt mitään, vaikkei ole koskaan nähnyt pyörätuolia läheltä. Lopulta se makoili keskellä lattiaa kaikkien ihailemana ja oli kuin kotonaan. Näytettiin myös vähän mitä temppuja Viivi osaa.
 Vierailusta tuli tosi hyvä mieli itselle ja meitä pyydettiin tulemaan uudelleenkin. Kyllähän tällaisen koiruuden kanssa käy mielellään ilahduttamassa muita.

4 kommenttia:

 1. Mä oon myös suunnitellu tuon Tinka-systerin kanssa kaverikoiratoimintaan mukaan lähtemistä, sekin varmaan oikein sopiva siihen tärkeään, mutta mukavaa työhön, kuten siskonsa Viivikin. Joskus takavuosina kävin Oonan kanssa palvelutalossa temppuja mummoille ja papoille näyttämässä, kyllä tykkäsvät kovasti, kuten myös me koiruuden kanssa. Siihen aikaan ei varsinaisesta virallisesta kaverikoiratoiminnasta tiedettykään vielä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinka sopisi varmasti myös kaverikoiraksi! :)

   Poista
 2. Voi ihana Viivi! Iineskin olisi kyllä ihan loistava kaverikoira kiltteytensä ansioista! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!! Sitten vain viemään Iinestäkin moikkaamaan vanhuksia ja lapsia :)!

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)