22.5.2017

Tilannekatsaus


Hiphei täällä ollaan taas ja paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime postauksen! Huhtikuun lopussa kerättiin kimpsut ja kampsut Kannuksesta mukaan ja muutettiin kesäksi takaisin Keski-Suomeen. Kesälomalle ei suinkaan vielä päästy, vaan minulla alkoi kuuden viikon mittainen työssäoppiminen Mustissa ja Mirrissä. Työpäivät alkaa kymmeneltä ja loppuu kuudelta, joten koneella olemiselle ei juurikaan jää viikolla aikaa. Siinäpä yksi syy, miksi blogi on ollut hiljaisena tovin. Toinen syy on se, että mun kamera alkaa olla tiensä päässä.. Tarkennus ei aina pelitä ja näyttökin on usein pelkkää pikselimössöä. Ilman kuvia bloggausintokin laskee, mutta nyt sain kuitenkin muutaman onnistuneemman räpsyn napattua. 

Viivin kanssa käytiin huhtikuun alussa kolmansissa virallisissa Rally-kisoissa, joista haalittiin 96p ja koulutustunnus RTK1. Nyt ollaan treenattu silloin tällöin avoimen liikkeitä, mutta aika on kortilla töiden takia. Kesälomalla otetaan tavoitteeksi treenata avoimen luokan liikkeet kuntoon ja panostaa seuraamisen parantamiseen rutkasti. Siinä sivussa tehdään nosea ja noutoja ja vietetään leppoisaa kesäelämää.

Noppa täytti hiljattain puolivuotta. Tuosta pienestä oppaanalusta on kuoriutunut aivan ihana koira, joka on vienyt mun sydämen aivan tyystin. Noppa kulkee mukana lähes kaikkialla, mihin mennään; kaupassa, kaupungilla ja kahvilassa. Opasjuttujen lisäksi treenataan ahkerasti tottista ja pieniä arkea helpottavia temppuja, kuten ovien avaamista ja sulkemista. Nopan kanssa on aina ilo treenata, kun se tekee hommia täysillä ja kehittyy tosi nopeasti. Lieneekö siitäkin syystä, että ohjaaja osaa nykyään opettaa asiat kerrasta oikein ja tehokkaasti. Treeneistä tämän jätkän kanssa jää aina hyvä fiilis! 2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen tuo Noppa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Mäkin tykkään tosi paljon sen rakenteesta :)

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)