25.1.2016

Leluja + arvonta!

Viivi rakastaa leluja ja niillä leikkimistä. Välillä tuntuu, että meillä asuisi jokin lapsiperhe, kun leluja on ympäri huushollia. Isojen pehmolelujen kanssa Viivi nukkuu ja käyttää niitä tyynynään. Lempparilelu on edelleen iso norsu. Norsu asustaa nyt Kannuksessa ja jälleennäkemisen riemu on aina suuri. (Norsu on sen verran iso, ettei se kulje Kannus-Jyväskylä väliä junassa :D)
Pienempiä leluja Viivi kantaa, puree, heittelee ja pitää etutassujensa välissä kun on heittäytynyt selälleen. Rapisevat lelut on ihania, mutta vinkuvat ei niinkään. Viivi ei lähes koskaan vinguta vinkulelujaan. Lateksilelut on ehdoton nounou ja niitä meillä ei olekaan enää ollenkaan.
Treeneissä käytetään paljon leluja palkkana, koska ne nostaa Viivin vireystilaa. Kun namit ei enää innosta täysillä, otetaan lelu käyttöön. Treenilelut on meillä erikseen, eli niillä ei leikitä kotona. Näin innostus leluun säilyy suurempana. Lemppari treenilelu on Pro Dogin Bungee lampaankarva + pallo.

Lempparit: Norsu ja treenilelu

Viivi ei yleensä riko lelujaan, mutta ajan saatossa niillä on leikitty niin ahkerasti, että vanut tursuaa ulos ja narulelut ovat enää vain kasa lankaa. Saimme vanhojen lelujen tilalle uusia Hau Hau Championilta! Näitä Viivi testaili oikein mielellään.


Paketista löytyi:

-Only4Dogs Crazy lelu
-Wildlife Pallopehmolelu 31,5x10cm
-Ekovetolelu 48x6,5cm
-Purunaru 54cm
-Reiska -pehmolelu 22cm
-Pehmosorsa 33cm
-Jättisafaripehmo 72x27cm

Lemppariksi osoittautui heti Only4Dogs Crazy lelu. En ollut nähnyt missään ennen tällaista lelua ja se aiheutti suurta hilpeyttä myös meissä ihmisissä. Suloinen pieni eläin, joka vinkuu, läähättää ja haukkuu kuin koira. Kaiken huipuksi lelu tärisee ja koira saa laitettua sen itse päälle heittelemällä. Eläimen mahasta löytyy onneksi myös off-nappi, joten yöllä ei tarvitse kuunnella tuota hassua ääntä. Alla olevasta videosta näkyy paremmin, kuinka lelu toimii.

Toiseksi paras lelu oli pehmosorsa, joka todella ääntelee kuin sorsa, kun sitä painaa. Kuten yllä mainitsin, Viivi ei vinguta vinkuleluja, mutta tätä lelua kyllä vingutetaan todella ahkerasti. Ihan hassua, kun ei ole tottunut siihen, että leluista kuuluu ääniä ja yhtä äkkiä kesken telkkariohjelman keittiöstä kuuluu sorsan vaakuntaa..

Paketissa tulleet narulelut pääsivät testiin ääriolosuhteisiin, kun käytiin leikkimässä niillä jäällä melkein 30 asteen pakkasessa. Näitä leluja heittelee mielellään ulkona koiralle, sillä ne on helppo puhdistaa ja ovat paljon turvallisempia kuin heitetyt kepit.

Kun latasin videon koneelle, huomasin että Diego oli tunkenut itsensä lähes jokaiseen klippiin.. Editoinnissa riittikin puuhaa, ettei kissa varastaisi koko showta. Diegon touhu oli kuitenkin niin huvittavaa, että laitoin pätkät videon loppuun.


Blogilla on  jo 100 rekisteröitynyttä lukijaa, kiitos! Jos et ole vielä rekisteröitynyt lukijaksi, se käy helposti painamalla "Liity lukijaksi tästä!"- kuvaa blogin oikeassa laidassa. Sadan lukijan kunniaksi haluamme arpoa teille lukijoille samanlaisen Hau Hau Championin pehmosorsan, mihin Viivikin ihastui! Laitetaan mukaan palkintoon vielä Hau Haun herkkuja :)

Osallistu arvontaan kommentoimalla postaukseen, mikä on koirasi mieluisin lelu. Laita kommenttiin mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy 7.2.
Onnea arvontaan!

51 kommenttia:

 1. Gabin lempilelut ovat varmaan nyt geelipallo sekä ProDogin pinkki narupallo, jossa on karvaa siinä naru -osassa :D
  Heklan lempilelu on raatokettu. Edesmenneet raatolelut olivat ihan parhaita, harmillisesti kokivat kovan kohtalon.
  kirsi.ipana@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Pepin lempileluihin lukeutuu pari isoa pehmoista & silkkistä pehmopupua ja muutama muu pehmo, Nekku rakastaa kettuleluja, lemppareita on täytteettömät ketut ja Della on hurahtanut kaikkeen mikä vinkuu ja jotka on narunperässä..lemppari varmaan
  kuitenkin narunpäässä oleva geelipallo :)

  huiskuhantantamme@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Myrskyn lempilelu on kuminen pallo, jossa on kahva. Sillä leikitään ulkona. Sisällä ykkösiä ovat vinkupehmolelut :)
  everever85@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Rockyn lempileluihin kuuluvat jättimäinen leijonapehmo, sekä koirapehmo. Ylipäätänsä kaikki pehmot ovat Rockyn mieleen, muunlaisista leluista tuo jäbä ei ole oikeastaan koskaan sen enempää välittänyt :D

  heidi99.saario@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pehmolelut on Petun suosikkeja. Tokon treenille otan välillä mukaan ProDog treenilelua, se on ihan tosi kiva! Vinkuvista leluista Petukaan ei pahemmin ole kiinnostunut.

  toivonen.annemari@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pehmolelut on Dinan suosikkeja. Dinan lempilelu on meillä treeneissä mukana kulkeva HHC:n Wild life pehmolelu, joka sisältää tennispallon, vingun ja tuuhean sekä karvaisen hännän. Lisäksi Dinan lemppareihin kuuluu iso ikeasta hommattu kultsupehmo ja muutama muu pehmolelu. Meilläkään ei niin vinkulelut kiinnosta eikä kyllä mitkään kovin kovasta materiaalista tehdyt lelut. Pehmolelut on se juttu :)

  venla2001@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Saagan lempilelu on ikeasta ostettu pehmoparsa :)

  nieminen-@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Bellan suosikit ovat skinneez lelut ja varsinkin eräs joululahjaksi saatu valkoinen saukko. Jolta on oikein sisuksetkin lähtenyt:)("sisukset" ovat se vinku juttu siellä lelussa) mutta se ei näytä Bellaa haittaavan, koska tänäänkin (sekoilun parissa, heh) Bellan ja kaverini kanssa hieman sekoiltiin ja heiteltiin leluja;) Ja Bella aina otti sen saukon suuhunsa<3 Mutta en kyllä sitä väitäkkään, että Bella ei olisi leikkinyt muillakin skinneez leluilla:) Niitä kun onkin jo jotain kymmenisen kappaletta;)

  VastaaPoista
 9. Ja vielä sähköposti osoitteeni on rahkonenpauliina5@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lotan lempilelu on varmaan ikean pandakarhu ,mutta kyl ne varmaan ne muutkin on kyl lemppareita kun kovassa käytössä on ja lottaakaan ei kiinnosta nuo vinkulelut tippaakan

  VastaaPoista
 11. Ainiin tuo sähköposti osoite Anniina.lempinen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Anonyymi25.1.16

  Nalan lempilelu on ikeasta hankittu pehmo apina.Toinen suosikki on myös kuminen röhkivä possu :)

  laura.neuvonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Miloun lempilelu on pallo ja Rilla tykkää taas erilaisista pehmoleluista mm. hiiristä. Säpo: minttulim13@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Viivin (kaiman) lempilelu on ehdottomasti vaakku, eli keltainen vinkuva ankka! Joskus hän vaakuttaa vaakkua niin kauan, että omistajan meinaa mennä korvat tukkoon :D

  Terv. Riina, Viivi ja Vaakku. +kissa millä menee hermo kun koira vaakuttaa kiusaksi korvan juuressa :D

  riina.lindman@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ikearotat ja sitte nää skinneez-elukat.
  adalmiina97@netti.fi

  VastaaPoista
 16. Viivin (kaiman) lempilelu on ehdottomasti vaakku, eli keltainen vinkuva ankka! Joskus hän vaakuttaa vaakkua niin kauan, että omistajan meinaa mennä korvat tukkoon :D

  Terv. Riina, Viivi ja Vaakku. +kissa millä menee hermo kun koira vaakuttaa kiusaksi korvan juuressa :D

  riina.lindman@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Iineksen lemppareita on lötköt pehmolelut ja sellainen eläinkaupasta ostettu 'karvamato', se ei kyllä oikeesti oo mato vaan hattivatti jolla on koiran pää.

  veera1989@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Meidän poppoon lemppareita on kaikki mitä voi repiä :D Ja ulkona pallot on ihan parhaita. Omistajan mielestä parhaita on ne, jotka kestää :p

  taikapilven@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Iivarin lemppari leluja on eläimenaitokarva lelut, jos näin voi sanoa. Mutta pehmolelut on kans ihan kivoja.
  lindaliponen123gmail.com

  VastaaPoista
 20. Ava tykkää ihan kaikista leluista, mutta ylitse muiden nousee samanlainen treenilelu kuin teillä, vinkupossu ja pehmoparsa :)

  karhumaa.joonas (at) gmail.com

  VastaaPoista
 21. Toten suosikki lelut on ikean rotta pehmot! Meillä on näitä jo kolme kappaletta :D

  VastaaPoista
 22. Ehdottomia ykkösiä Oivalla ovat pari tiettyä pehmoa, mutta treeneissä mikään ei voita herra sukkaa! (sukan sisään tungettu rapisevaa paperia ja päähän solmittu naru josta voin itse vetää lelua).

  keppomaija@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Sirulla on ehdottomasti ProDogin pinkki patukka, itse tekemä naruleluryysy sekä monet pehmolelut (varsinkin vingulliset) joita on kaksi korillista täynnä! Ilonan lemppareita ovat Peruspallot ja narupallot sekä pehmolelut. Plussaa tietenkin että on vinku sisällä!

  kovalainenjanette@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Meillä lempilelut on ehdottomasti kaikki mahdolliset naru- ja pallolelut.

  eveliina.piispanen@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Anonyymi25.1.16

  Koiralle annetut sukat ja luun muotoinen vinkulelu.

  toffeelampi@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ehdottomasti tuo sorsa, joka pitää ääntä. Sähköpostisosoitteeni on helena.kuronen@gmail.com.

  VastaaPoista
 27. Kussat ehdottomasti! Eli siis sukat :D
  Ja narulelut kanssa. Kaikki mitä voi riepotella kivasti.
  toivo.goos@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Koirien lempilelut on sellaiset täytteettömät pitkät pehmolelut, joita terrierimäisesti kiskotaan.

  riikka.joonakuitunen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Bibi-neidin lemppari on vetoköysi, sitä on pakko retuuttaa mennen tullen. Myös pehmolelut ovat kivoja.
  ruskapeikko@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Meidän Kultaisen lemppareita ovat kaikki pehmolelut ja lenkeillä kepit, joita kannellaan kotiin asti.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Meidän Kultaisen lemppareita ovat kaikki pehmolelut ja lenkeillä kepit, joita kannellaan kotiin asti.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Anonyymi25.1.16

  Ehdottomasti alan lukemaan tätä blogia. Pitää vaan yrittää puhelimella osata jotenkin löytää se tai sitten illemmalla koneella!

  Cerin (kääpiöpinseri) lempilelu on ehdottomasti mustista ja mirristä ostettu possu tai kaikki possulelut on tälle ilmeisesti niitä parhaita.
  Olen yhden possun jo laittanut pöydälle korjausta odottamaan kun tällä yksilöllä on tapana repiä se lelu.
  Viime yönä heräsin siihen että Ceri tuijotti sängystä sinne pöydälle missä possu on ja rupesi haukkumaan.
  Jospa pian possu on taas korjattu niin pääsee leikkimään sillä. :D

  p69523@edu.sakky.fi

  VastaaPoista
 33. Daniella25.1.16

  Chili chihuahuan lempileluja ovat karvaset pehmolelut joita kurittaa ja välillä vie leikkitelttaansa.

  VastaaPoista
 34. Molempien koirien lempileluja ovat sellaiset pienet lateksiset vinkupallot :) Niitä on kiva noutaa ja vinguttaa.

  laura.pitkanen@agarwaen.org

  VastaaPoista
 35. Anonyymi26.1.16

  Perheen koirakolmikko rakastaa jokainen omaa suosikkiaan: Vanhin peholeluja, keskimmäinen frisbeetä ja nuorin palloa, johon saa namuja sisälle. Kova on lelujen kierto meillä, ei oikein mikään tahdo pysyä ehyenä eli uudet lelut tulisivat tarpeeseen.Nuorin koira 6kk ja olisi varmasti onnessaan palkinnosta. a.vehkapera@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Meillä tykätään angry birds pehmoleluista.
  Tarttis löytää jokin mäykyn ja russelit kestävä mielenkiintoinen lelu!

  niemi.merja@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Meillä tykätään angry birds pehmoleluista.
  Tarttis löytää jokin mäykyn ja russelit kestävä mielenkiintoinen lelu!

  niemi.merja@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Anonyymi26.1.16

  Bandin lempilelu on vinkuva Dino ( kuminen)
  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 39. Meidän pikkusheltti sai tommosen sorsan viikossa rikki( kaula lähti irti ja karvat revittiin pois+täytteet tuli ulos) mutta oli muuten super kiva lelu!
  Lucan tänhetkinen lemppari on varmaan pyöreäpossu :)

  VastaaPoista
 40. Lempparilelu onkin aika paha rasti... Ykkösijalla taitaa kuitenkin juuri juuri olla Ikean pehmoposs, itse koiran kokoinen tietysti :"D

  huskyyh@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 42. Meidän tämän hetkinen suosikki on röhkivä possupehmolelu, saa nähdä kauanko tällä käytöllä kestää.
  virt.cara@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Matti sai joululahjaksi mursun/majavan??, joka on täynnä vinkuja ja se on ehoton lemppari

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. täällä ehdoton suosikki on ollut pitkään vinkuva näätä. taitaa olla ainoa mikä ei ole vielä ihan rikki :D
  veera.kainulainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. täällä ehdoton suosikki on ollut pitkään vinkuva näätä. taitaa olla ainoa mikä ei ole vielä ihan rikki :D
  veera.kainulainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Mielestäni on hauskaa, että koirillakin voi olla niin erilaiset mieltymykset leluissa. Minulla on kaksi koiraa. Toinen tykkää kaikista vinkuvista leluista ja jaksaa leikkiä niillä melkein kokopäivän. Yleensä ne hajoavatkin, niin että vinkunaa ei enää kuulu. Toinen koirani taas tykkää kaikista kovista leluista ja luista.

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Anonyymi6.2.16

  meidän koirien lempi lelu on ikeasta ostettu pupu.
  helmi.jouhten@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Anonyymi7.2.16

  Dobermannini Uunon lempilelut on ehdottomasti geelipallo, sekä pehmolelut :-)
  Sähköpostini on ellimaija.tuhkasaari@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Arvonnan voitti nimimerkki Veera! Kiitos kaikille osallistuneille :>

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)