14.6.2015

Mikkelipuistossa


Maanantaina päätimme äitini kanssa lähteä isoveljeni luokse Mikkeliin.Viivi pääsi tietysti mukaan reissuun. Viivin kanssa on helppo reissata; se tykkää automatkoista ja sopeutuu nopeasti uusiin paikkoihin. Perille päästyämme isoveljeni oli vielä töissä ja menimme kuluttamaan aikaa kauniiseen Mikkelipuistoon (Mikkelipuistosta voi lukea lisää täältä). Alueelle oli vapaa pääsy ja ihme ja kumma missään ei näkynyt kieltomerkkejä, ettei koiraa saisi tuoda alueelle. On kyllä niin paljon kaupungista kiinni, miten koiriin suhtaudutaan.

Illemmalla Viivi jäi isoveljeni luokse lepäilemään, kun kävimme kaupassa. Yhtään ei jäänyt ovelle vinkumaan tai tuhonnut mitään, vaikka oli vieraassa paikassa. Hieno koira.
Tiistaina käytiin kaupungilla kävelemässä ja Viivi sai paljon huomiota ja rapsutuksia. Ihmiset jaksavat ällistellä sen rauhallisuutta ikään nähden. Myös vaalea väri on monelle ihmetys. Eräs vanhempi rouva erehtyi jopa kysymään, että onko Viivi albiino, kun on niin kovin vaalea turkki :DPs. Albiino-koira kävi lauantaina virallisessa silmätarkastuksessa ja eläinlääkäri kehui silmät kauniiksi ja terveiksi :) Ilmoitin Viivin myös 12.7  Laukaan kaikkien rotujen näyttelyyn.


4 kommenttia:

 1. Meillä taas ihmetellään etenkin Dinan turkin laatua, kun se on niin pehmeä/sileä. Ihmiset ovat kenties tottuneet laineikasturkkisiin kultsuihin. Ja ihania kuvia taas kerran! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tota ihmetellään kans meilläki! :D Ja kiitos paljon :)

   Poista
 2. Kyllä olet saanut upeita taustoja kuviin!
  Erittäin miellyttävää katsella aina näitä upeita otoksiasi :)

  Tuli mieleen, kun sunnuntaina oli tuossa Hämeenlinnassa koirafestarit ja siellä olin Rekku Rescuen pisteellä arpoja myymässä. Siihen tuli sellainen vanhempi mies, joka ylpeänä näytti kännykästään kuvia koirastaan - kultaisestanoutajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista! :) Heh, kultaisesta kannattaakin olla ylpeä ;)

   Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)