8.5.2015

Testissä Hau-Haun nahkapanta ja hihna


Meille saapui muutama päivä sitten Hau-Haulta ihana paketti; nahkatalutin ja puolikiristävä nahkapanta. Meillä oli pitkään käytössä koulutuskentillä Feel -merkkinen puolikiristävä panta, josta jouduttiin luopumaan, kun sen ketjuosa värjäsi Viivin kaulan vihreäksi. Siksi halusin Hau-Haun puolikiristävän pannan testiin ja tähän mennessä olen löytänyt siitä vain positiivista sanottavaa. Me käytetään puolikiristävää pantaa treenatessa ja metsässä, koska se on nopea laittaa ja ottaa pois kaulasta. Hau-Haun panta on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kivan näköinen ja tuntuinen.

Hihnoja meiltä löytyy pilvin pimein, mutta ne ovat jääneet vähemmälle käytölle nyt, kun saimme Hau-Haun nahkahihnan. Sitä on todella miellyttävä pitää kädessä pyöreän muodon ja pehmeyden ansioista. Ison plussan se saa käsilenkissä olevasta metallirenkaasta, jonka ansioista hihnan saa kaksinkerroin, jos koiran pitää kulkea lähellä. Renkaaseen saa myös kiinni esim. heijastimen tai kakkapussikotelon.
Hau-Hau Champion puolikiristävä nahkapanta 

-Valmistettu biisoninnahasta
-Todella miellyttävän tuntuinen
 -Saatavilla koot 1(25-33cm 6mm)-5(46-59cm 11mm)
-Ketjuosa ruostumatonta terästä
-Pannan sisällä nyöri, joka estää venymisen
-Saatavana myös mustana
-Helppo pukea ja riisua
*katso hinta PetNetstoresta


Hau-Hau Champion nahkatalutin
-Valmistettu biisoninnahasta
-Saatavilla kaksi eri kokoa: 7mm x 180 cm ja 10mm x 180 cm
-Todella mukava pitää kädessä muotonsa ja pehmeytensä vuoksi
-Sisällä nyöri, joka estää hihnan venymisen
-Vahvan tuntuinen pistolukko
-Käsilenkissä metallirengas
-Saatavana myös mustana
*katso hinta PetNetstorestaMe suositellaan näitä tuotteita lämpimästi. Kiitos Hau-Hau Champion !

Ps. Minua on jo pitkään mietityttänyt blogin nimen vaihtaminen. Tämä nykyinen nimihän on siis "jäänne" siltä ajalta, kun blogi oli vielä pelkkä lifestyleblogi, eikä se liity mitenkään koiriin. Toisaalta olen saanut nimestä myös positiivista paulautetta, koska se on erilainen. Toivoisin että vastaisitte sivupalkissa oikealla olevaan kyselyyn blogin nimen vaihtamisesta, kiitos jo etukäteen! :)5 kommenttia:

 1. Mun piti kirjoittaa että onpa hyvän näköinen talutinremmi (ja panta!), mutta sanonpa lisäksi vielä sen, että musta tää blogin nimi on oikein kiva. :) Vähän erilaisempi kuin muilla.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9.5.15

  Mun mielestä tämän blogin nimi on erittäin iloinen ja hyvälle tuulelle tuova, vähän kuin Viivi :) blogi myös erottuu "massa"koirablogeista hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva kuulla! :)

   Poista
 3. Anonyymi9.5.15

  Sun in my pocket
  Sun in my doge

  VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)