29.5.2015

5000

... seuraajaa Viivillä Instagramissa! Huippua!
Tein Koiratukun kanssa jonkin aikaa sitten yhteistyötä Instagramissa ja nyt meille saapui kiitokseksi muhkea paketti. Ajankohta oli sopiva, koska Viivillä alkoi juuri juoksut ja se on niiden takia vähän tylsistynyt ja hajamielinen. Meidän aika on kulunut Santerin ylioppilasjuhlia järjestäessä, eikä olla keretty puuhaamaan Viivin kanssa ihmeempiä. Paketti sisälti siis kivasti tekemistä Viiville. 
Huomenna Viivillä vasta riittääkin tekemistä, kun se pääsee kasvattajan luokse yökyläilemään ja leikkimään systerinsä Tinkan sekä kahden muun kultsun kanssa.Paketissa oli : Paljon herkkupusseja, tikkuja ja luita. Kaksi pehmolelua, pallo, vetolelu, aktivointipeli ja lenkkeilytalutin.
Tänään testattiin aktivointilelua. Viivillä oli sen verran rajut otteet heppoisen lelun kanssa, että meidän piti laittaa levypainot pitämään sitä pystyssä :D


PS. Paljon onnea kaikille valmistuneille!


4 kommenttia:

 1. Onnea 5000 seuraajasta, täällä yksi (tuittu_sheltie)! :) ja voi, miten suloinen video! :D tuo aktivointilelu näyttää helpolta, mutta loppupeleissä ulkonäkö taitaakin hämätä :) pitäisi itsenikin ostaa Tuitulle uusia, haastavampia aktivointileluja, kun vanhojen ideat on hoksattu jo aikaa sitten, ja osa on pureskeltukin muodottomaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tämä aktivointilelu oli kyllä positiivinen yllätys! Ajattelin, että Viivihän keksii heti tän idean, mutta toisin kävi, koska noita putkiloita pitää pyörittää just oikealla vauhdilla, että saa herkun :)

   Poista
 2. wow, noin paljon tuotteita on Viivi saanut :D hauska video muuten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näistä kyllä riittää puuhaa pitkäksi aikaa! Ja kiitos :))

   Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)