25.3.2015

Erinomainen koira

Jos sitä vihdoin ehtisi istahtaa alas ja kirjoittaa meidän ekasta näyttelypäivästä! Mä olen aina ollut vähän jännittäjätyyppi. Tarkistin aamulla ainakin 10 kertaa, että kaikki lippuset,lappuset ja eväät on varmasti mukana. Koiran esittäminen jännitti, mutta onneksi oltiin sovittu jo etukäteen Janinan kanssa, että hän vie Viivin yksilöarvosteluun. Kahdeksan aikaan oltiin saatu kaikki tavarat pakattua autoon ja suunnattiin kohti Korpilahtea. Meillä ei ollut etukäteen suuria odotuksia sijoittumisen suhteen, koska Viivi oli niin heikossa karvassa. Näyttely järjestettiin siis maneesissa ja autot parkkeerattiin pellolle. Näyttelypäivä alkoikin hienosti, kun meidän auto juuttui kiinni siihen peltoon. Onneksi pari avuliasta miestä riensi heti apuun ja saatiin auto parkkiin.Käytiin ilmoittautumassa ja etsittiin Viivin häkille paikka muun Misstep`s-porukan joukosta. Näyttelyyn osallistui siis myös Viivin veljet Leimu, Nemo ja Masi emäntineen. Myös Viivin kasvattajan koira Tuisku osallistui veteraaniluokkaan. Viivi otti koko näyttelytouhun suht rennosti. Loppuajasta se ei enää olisi viihtynyt häkissään, mutta kaikki meni muuten hyvin. Esitin Viivin itse kehässä, jossa kaikki juniori nartut käytiin pikaisesti läpi. Olin jännittänyt ihan turhaan; Viivi käyttäytyi hyvin. Janina kuitenkin esitti Viivin yksilöarvostelussa ja punainen kortti heilahti; saatiin erinomainen. Arvostelun jälkeen esitin Viivin vielä kilpailuluokassa, jossa sijoituttiin neljänsiksi. Tuomari oli todella mukava ja sanoi, että kun Viivi saa lisää karvaa niin heti vaan parempia tuloksia haalimaan.

Misstep´s Lollipop "Viivi" jun ERI 4


Feminiininen, hyvin kehittynyt juniorinarttu. Erinomaista rotutyyppiä. Vahva nartun pää. Lempeä ilme. Erittäin tyylikäs kaula ja ylälinja. Erinomainen runko.Eturinta saa vielä kehittyä ja olkavarsi saisi olla viistompi. Erinomainen raajaluusto ja tassut. Liikkuu sivulta ryhdikkäästi ja hyvällä askeleella. Esitetään erittäin hyvin.

Tuomari: Kati Heiskanen

Ylhäällä vasemmalla Viivin veli Misstep´s Lamborghini "Nemo" JUN ERI 2, Oikealla Misstep´s Lionheart "Leimu" JUN ERI 4, Alhaalla vasemmalla Misstep´s Locomotion "Masi" JUN ERI 1 SA ja oikealla M.Goldilocks "Tuisku" VET ERI 2 SA
Misstep´s Lamborghini "Nemo"
Misstep´s Lionheart "Leimu"
Misstep´s Locomotion "Masi"

Tämän jälkeen osallistuttiin vielä kasvattajaluokkaan, jossa esitin Tuiskun. Meidän ryhmä tuli toiseksi. Näyttelyistä jäi käteen tosi hyvä fiilis! Minuakaan ei enää jännitä kehään meno, joten kesällä ilmottaudutaan varmasti uudelleen.
2 kommenttia:

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)