5.2.2015

Tuttuja kuvia kirjan sivuilla


Golden Ring etsi jonkin aikaa sitten kuvia Golden Info -kirjan uuteen painokseen. Lähetin sähköpostilla muutamia kuvia heille. Uusi painos saatiin valmiiksi tammikuussa ja tilasin sen kotiin. Aloin selata kirjaa ja vastaan tuli Viivin kuva...ja toinen...ja kolmas! Iloksemme sieltä löytyi yhteensä 12 Viivin kuvaa! 

"Golden Info on kattava opaskirja kultaisestanoutajasta ja se kanssa elämisestä. Info on jokaisen kultaisennoutajan omistajan perusteos, johon voi aina tarpeen tullen palata. Golden Infoa myydään vuosittain lähes 1000 kpl ja se löytyy joistain kirjastosta. Jokainen pennunostaja saa Golden Infon koiransa kasvattajalta, jos pentu on ollut Golden Ringin pentuvälityksessä."                                                            Ps. Hirveä jännitys päällä, koska maanantaina on jatkokurssin loppukoe!


3 kommenttia:

 1. Oi! Aika hauskaa noi viivin kuvat kirjassa! :D Julkkis Viivi! ;) On kyllä ihania ja hyviä kuvia nuo kaikki <3 Mekin Golden Ringin pentuvälityksen kautta haettiin Petun, aika pitkään sitä sivua tutkittiin silloin tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä toivottaa onnea loppukokeeseen! Tsemppiä!!

   Poista
  2. Kiitti paljon !! :)

   Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)