24.2.2015

Ihastuttava trio

Facebookia ja Instagramia seuranneet tietävätkin jo, että meillä on neljän päivän ajan ollut hoidossa tanskandoggi Gizmo (5v) ja labradorinnoutaja Lissu (9kk). Lissu olikin jo Viivin vanha tuttu, sillä käydään samoissa treeneissä maanantaisin hallilla. Hoidokit kotiutui tänne hyvin ja tulevat ihanasti juttuun keskenään. Aamulla on ihana herätä, kun yhden hännänheiluttajan sijaan kolme innokasta koiraa tulee herättämään. Mitenhän sitä osaa olla enää vain yhden koiran kanssa ?

Viivi on tykännyt siitä, että on kavereita joiden kanssa leikkiä ja nukkua. Olen kuitenkin huomannut miten paljon se nautii, kun saa olla minun kanssa kahdestaan kaiken touhun keskellä. Käytiin maanantaina Viivin kanssa hallilla treenamassa hyvin tuloksin. Viivi oli toodella rauhallinen ja kuunteli koko ajan minua, eikä välittänyt toisista koirista yhtään. Kouluttaja kehui, kuinka ollaan treenattu hyvin kotona. Oikeasti ei oltu keretty treenaamaan yhtään; kaikki aika on mennyt hoidettavien koirien kanssa. Viivi vain nautti, kun sai tehdä hommia mun kanssa kahdestaan.

Kiva kun on päässyt tutustumaan lähemmin muihin rotuihin ja Viivi sai uusia kavereita. Huomenna hoidokit lähtee kotiin ja täällä alkaa suursiivous; on nimittäin kolmen erivärisen koiran karvaa joka paikassa.Oli muuten myös tosi hankalaa kuvata sisällä kolmea eriväristä ja kokoista koiraa! Gizmo ei meinannut mahtua tyttöjen kanssa samaan kuvaan millään. Lissusta ei meinannut näkyä mitään, ja kun sai valotuksen kuntoon sen kohdalla, tuli Viivistä ylivalottunut :D

Onko suloisempaa näkyä, kuin tämä?


Ollaan ainakin hankittu sopivan iso häkki Viiville, kun kerta kelpaa tanskandogillekin :D Sinne on hyvä mennä omaan rauhaan, kun noutajaneidit innostuu leikkimään liian vilkkaasti,


+ Vierailevat tähdet


8 kommenttia:

 1. Hei löysin teidät instan kautta ja ajattelin kysyä missä päin suomea asusttte? Ja miten oot sannu hurjasti seuraajia instassa? Tulisi varmaan hyvä yhteis kuva julkksin Sonin kanssa ;)

  - tahma-tassut.blogspot.fi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylässä asustetaan, kuten tulikin jo puheeksi :) En oikein tiedä, miten Viiville on tullut niin paljon seuraajia instassa. Yksi selittävä tekijä on ainakin se, että moni koirakuvia jakava käyttäjä on jakanut Viivi kuvan ja sitä kautta muut ovat löytäneet meidät :) Tietysti myös se, että on itse aktiivinen ja tykkää/kommentoi ihmisten kuviin, voi vaikuttaa. Toivottavasti saadaan vielä joskus Viivi ja Soni samaan kuvaan! ;)

   Poista
 2. Varmasti on ollut mahtavaa hoitaa kolmea koiraa :D ihastuttava trio tosiaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa, kun oli niin paljon suloisia koiria ympärillä <3 :)

   Poista
 3. Ihania hoidokkeja voi että, etenkin tuo tanskis, aaw!! <3 Ja kuinka söpösti he nukkuvatkaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain!! <3 Nuo ovat kyllä aina tervetulleita kyläilemään :)

   Poista
 4. Anonyymi5.3.15

  millä nimellä teidät löytää instasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimimerkillä Goldenviivi löytyy! :)

   Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)