13.12.2014

Joulukalenteri Luukku 13 : Viivi ja Houkutusten Highway


"Kilpailun idea on yksinkertainen:  lattialle on tehty rata, jonka reunoille on asetettu muun muassa leluja, puruluita ja ruokakuppeja. Koiran tehtävänä on juosta rata päästä päähän mahdollisimman nopeasti huomioimatta sitä ympäröiviä houkutuksia"

Meillä oli eilen Taitavien Tassujen yhteistreenit, jossa oli mukana 21 koiraa eri kursseilta. Treeneissä oli teemana pikkujoulut ja sen kunniaksi Houkutusten Highway -kisa. Kun päästiin halliin sisälle, tajusin miten pitkä tuo rata oli ja mietin ettei ole mitään saumaa, että Viivi juoksisi suoraan läpi.18 koiraa suoritti radan hienosti ensimmäisellä kierroksella. Viivi oli porukan ainut kultainennoutaja, ja olin jo ihan varma, että Viivistä saadaan uusi somehitti kuten Sonista. Toisin kuitenkin kävi! Eka kierros meni yhdellä ruokakupin haistamisella ja toinen vaikeutettu (houkutukset lähempänä toisiaan) menikin jo vauhdilla.

Videot on puhelinlaatua, toivottavsti saatte selvää. Maanantain treeneihin lähtee järkkäri taas mukaan.




Panen tämänkin nyt esille, kun osui videoon suht onnistunut pätkä. Hiomista on vielä, mutta katsokaa tuota iloista häntää ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)