22.10.2014

Pakkasaamuja

Harvoin jaksan ottaa aamulenkille kameraa mukaan, mutta kun aurinko sattuu paistamaan, niin pakkohan se on ottaa. Ekat räpsyt on viime torstailta ja lumisemmat kuvat tältä aamulta. Voin vaan kuvitella, miten Viivi innostuu, kun tulee enemmän lunta. Jo tuo tämän aamun hento lumipeite pitkospuilla sai sen hyppimään riemusta.













3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia taas! Ei nää ihanuus-kuvat ikinä lopu, hihih. Miten olette onnistuneet opettamaan vilkuttamaan tassulla? Niinkuin tossa kolmannessa kuvassa ja noissa muissakin kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos!! :) Tuo vilkutus on opetettu niin, että ensin on opetettu perus -Tassu käsky. Sitten tehty siitä ns. kaukokäsky, eli tassua pitää antaa myös, vaikkea ihmisen käsi siinä lähellä olisikan. Se on tosi nopea opettaa, jos koira osaa jo valmiiksi antaa tassua ! :)

      Poista
    2. Okkeii. Tommoset kauko-käskyt on hieman haastavia, kun Petu tulee itse helposti lähelle jos pyydän jotain, eikä pysy siis paikallaan jos pyydetään jotain temppua. :D Mutta pitää ehdottomasti harjoitella! :)

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)