21.9.2014

Syksy

 Aurinkoista syksyä! 




Käytiin viime viikolla Viivin kanssa ekaa kertaa Keski-Suomen Kennelkerhon agilitytreeneissä. Viivi pysyi hallinnassa koko ajan ja toimi kuin ajatus. Ihana katsoa kuinka se nauttii yhteisestä tekemisestä. Ohjaajatkin kehui miten reipas ja tottelevainen pentu meillä on. Agilitykurssi talveksi alkaa houkutella entistä enemmän ;)



Tottelevaisuuskoulutuksessa ollaan käyty lähes joka tiistai.  Viivi osaa kentällä liikkeet hyvin, mutta jossain vaiheessa iskee tylsyys ja kivempaa olisi kaivaa kuoppia maahan tai jyrsiä keppiä. Tähän pulmaan on auttanut palkkaaminen lelulla. Lelu on aina piilossa kotona, mutta kun treenataan, Viivi saa palkaksi leikkiä sillä hetken liikkeen jälkeen. Samalla se purkaa ylimääräistä energiaa ja saa harjoitusta irti -käskyyn. Vihdoin kentällä onnistuu myös seuraaminen ja pitkään paikallaan oleminen!
Ollaan pyritty pitämään Viiviä mahdollisimman paljon ilman talutinta. Iltalenkit tehdään kokonaan ilman hihnaa ja Viivi kulkee lähellä ja välillä seuraten. Myös mm. matkat kotoa autoon sujuu ilman hihnaa. Fiksu likka se on.


"Saisinko jo sen keksin?"


Mutanaamio

Mua hirvittää kun ihmiset ulkoiluttaa koiria ilman heijastinta. Varsinkin mustat koirat hukkuu pimeään, eikä autoilija/pyöräiliä nää niitä. Niinpä piti panna oman koiran näkyvyys heti kuntoon.
Käytiin illalla testaamassa Viivin heijastimia kameran salamavalossa. Hyvin näkyy.




4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia<3 Kiva että löysitte agilityyn treeniä! Heh, meidänkin Dinalla on samanlainen heijastinliivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, Dina ja Viivi on sit samiksii :D

      Poista
  2. Petulla on samanlainen liivi! XD
    Onpas sielläpäin pudonneet jo niin paljon lehtiä. On täälläkin niitä, mutta ei vielä kauheesti ole....
    Ja tosi kiva kuulla noista treeneistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne lehdet tippu ihan yhtä äkkiä ja ajattelin että nyt äkkiä kuvaamaan kun tuota kaunista ruskaa kestää aina vain niin vähän aikaa :( Hah taitaa olla aika yleinen malli tuo liivi, kun niin monella on samanlainen :D!

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)