6.9.2014

KuulumisiaHeipähei, tänne kuuluu hyvää. Ollaan käyty Viivin kanssa lähes päivittäin metsässä treenamassa noutoja. Ihana nähdä miten treeni tuottaa tulosta! Ennen Viivi ei jaksanut keskittyä metsässä treenamiseen, kun sai pienenä siellä juosta vapaasti. Nyt se etsii innolla metsään piilotettuja dameja,kanipalloa ja häntää, ja tuo ne suoraan käteen. Taitaa se sittenkin olla oikea noutaja.Viivi tykkää myös hirmuisesti etsiä Santeria ja minua metsästä. Ollaankin treenien lopuksi tehty niin, että toinen menee piiloon ja Viivi etsii.


"Ylävitonen!"
Viivin kuvia on kertynyt niin paljon kaikkialle, että tein Viiville oman instagramin. Nyt ei pursua enää Viivin kuvia joka tuutista :D Yllätyin kyllä, miten Viivi sai jo muutamassa päivässä toista sataa seuraajaa, ihania kommentteja ja kuvanjakoja ympäri maailmaa! Viiviä pääsee nyt siis seuraamaan myös instagramissa nimimerkillä goldenviivi tai tuosta blogin oikeasta reunasta View on Instagram.


Ps. Oltiin keskiviikkona Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen mätsärissä, ja päästiin sijalle Pun4!2 kommenttia:

  1. Hienoa, noutaja-Viivi! Petu helposti pudottelee, mutta muuten kyllä kantaa aika hyvin tavaroita, vastaanottamisessa vaa vaikeuksia.. :) ja onnittelut mätsäreistä! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Treeniä treeniä niin kyllä Petukin oppii palauttamaan ! :)

    VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)