18.8.2014

Hyvät ja huonot uutiset

Viiville sattui noin pari viikkoa sitten pieni onnettomuus, kun se juoksi kesken leikin täydellä vauhdilla rautapylvääseen.. Aluksi ei huomattu mitään oireita, mutta illalla silmän alus turposi ja johti silmätulehdukseen. Myöhemmin myös huomattiin, ettei noudot onnistu, kun Viivi ei halunnut ottaa tavaroita suuhun ja vinkui jos avasi suuta liikaa. Eihän siinä auttanut kun lähteä eläinlääkäriin, josta saatiin kipulääkettä ja silmätipat. Leuka on törmäyksessä kopsahtanut aika lailla, mutta ei ole murtunut, kun ei arista ulkoapäin ollenkaan ja syöminenkin onnistuu. Silmä saatiin kuntoon tipoilla ja nyt leukakin alkaa olla parempi! Kaikkea sitä näille pennuille osaakin sattua.. 




Mutta nyt vähän iloisempiin uutisiin! Lähdettiin lauantaina Särkilahteen Kennel Isaelin kenneltapaamiseen. Kennel Isael on siis Lolan kenneli ja me päästiin vieraileviksi tähdiksi kun osallistujia oli vähän. Aluksi syötiin aamupalaa ja sitten vietiin koirat kentälle, jossa harjoiteltiin ohjatusti esittämistä näyttelyissä. Aika hyvin Viivi jaksoi keskittyä koko ajan, mitä nyt välillä kaiveli kuoppia maahan.


Lola poseeraa

Viivi poseeraa
"Tää on paljon hauskempaa kun joku tylsä poseeraaminen"
Tehtiin myös harjoitus, jossa kaikki koirat olivat ringissä ja yksitellen pujoteltiin koirien välistä ja koitettiin pitää kontakti koiraan. Välillä vietiin koirat uimaan ja lepäilemään.




Seuraavaksi kuljettiin koirien kanssa rataa, jossa piti mm. saada koiran kaikki jalat autonrenkaan sisään, pujotella, kulkea agility putkesta, maata paikallaan ja etsiä herkkuja kuppien alta. Putki oli ihan Viivin lemppari ja siitä mentiinkin monta kertaa. Päivän lopuksi oli viesti, jossa piti suorittaa samoja tehtäviä kun aikaisemmin. Meidän joukkue sijoittui toiseksi. Oli mukava päivä kultaistennoutajien ja ihanien ihmisten ympäröimänä! Heräsi myös mielenkiinto viedä Viiviä marraskuun Jyväskylän näyttelyyn, kun saatiin Viivin rakenteesta ja ulkonäöstä niin paljon hyvää palautetta. Täytyy nyt katsoa päästäänkö sinne asti, vai odotellaanko ensi vuoteen noiden virallisten näyttelyiden kanssa.




2.sijan palkinto viestistä

Misstep`s Lollipop "Viivi" ja Isael Love Story "Lola" 




2 kommenttia:

  1. voi eii! olipa ikävää tuo törmähdys pylvääseen! :( onneksi nyt kaikki ok!
    Oletteks käynneet match showissa? niissä voi käydä harjoittelemassa muuten vaan näyttelyitä varten :) Viivi on just söpönen! Ja kaunis neito! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onneksi nuori koira toipuu äkkiä! Ollaan käyty kokeilemassa mätsäreitä ja pari kertaa sijoituttukin, niissä on kyllä hyvä harjoitella. Ja Viivi kiittää kehuista! :--)

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)