30.7.2014

Hellettä

Viivi on selvästi sitä mieltä, että tämä helteet voisi jo loppua. Aamulla ei maistu ruoka kun on niin kuuma, väsyttää ja  päivällä käydään vain tosi lyhkäsillä pissalenkeillä. Toisaalta hyvä, että Viivikin tajuaa ettei tällä helteellä kannata paljoa riehua. Onneksi uiminen viilentää hetkellisesti, ja ollaankin pyritty viemään Viivi joka päivä ainakin kerran uimaan. Vedessä se viihtyisi tuntitolkulla, ja olenkin tosi vakuuttunut siitä,että noutajat ovat puoliksi vesieläimiä :D Kun ei päästä uimaan, ollaan laitettu kylppärissä suihku päälle, ja se on Viivistä ihan huippujuttu! Se on oppinut jo pyytämään, että joku tulisi laittamaan suihkun päälle :D Kylmä vesi viilentää kylppärin lattian, jossa on sitten kiva makoilla (..tai leikkiä suihkulla). Illalla onneksi helpottaa, ruoka alkaa maistumaan ja voidaan tehdä pidempi lenkki. 
Miten te muut pidätte koiranne viileinä?







Väsynyt uimari

2 kommenttia:

  1. voi ihania kuvia! Petukin viihtyy kylppärin lattialla, varsinkin suihkun jälkeen kun on lattia märkä. :D Uimaan ei Petu joka päivä pääse kuin joskus, koiria tuuppaa olemaan liikaa koiranuimarannalla helteinä päivinä :/ Eilen hevostallin pihalla huomasin jonkun laittaneen villeän märän pyyhkeen koiran selän päälle ja tänään muistin kokeilla sitä Petulle vähän aikaan, ihan hyvin tuntui toimivan kun ei läähätellyt niin kamalasti :) ja sit vielä ne viileät mutaiset paikat, lätäköt, hiekan kuopan kaivaminen viilentää Petun mielestä mukavasti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Viivillä on kanssa tapana kaivaa viileä paikka multaan/hiekkaan :D Täytyy kokeilla noita märkiä pyyhkeitä viilentämiseen!

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)