20.5.2014

Hellettä ja Viivin ensimmäinen ukkonen

Kesä on vihdoin täällä! Ja sen mukana myös ukkoset. Mietin koko illan, että mitenhän Viivi mahtaa suhtautua ukkoseen ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen iso jyrähdys kuului vasta yöllä, kun Viivi oli jo nukkumassa. Ikkuna oli auki, joten ääni oli aika kova. Viivi nousi pystyyn ja alkoi murisemaan, mutta ei pelännyt yhtään. Ilmoitti vaan meille muille, että nyt ulkona tapahtuu jotakin, ja rauhoittui takaisin nukkumaan kun huomasi ettei välitetty jyrinästä. Reipas tyttö! Oli muuten aika hieno valoshow keittiön ikkunasta, kun laskettiin äidin kanssa 15 salamaa minuutissa.
 Kovin pitkiä lenkkejä ei olla nyt helteellä tehty, mutta illalla viety Viivi kahlaamaan metsän ojaan (ja purkamaan energiaa.). Myös jääpalojen pureskelu ja sählypallon noutaminen vesivadista näyttää olevan mieluista puuhaa. Ja nyt pääsee helposti kulkemaan joka paikkaan, kun sain ylioppilaslahjaksi auton, jolla opettelin ajamaan!


Luoksetuloharjoituksia  Hiihtomaassa. Tosi hyvin neiti tulee tänne -sanalla luokse missä vain.


Veneilyä Tuomiojärvellä

Väsynyt matkaaja

Viivin lempileluksi on osoittautunut hierontaleppäkerttu, jonka ympärille on kääritty tukkapompula. Jää kaupasta ostetut koiranlelut toiseksi.

- Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)