2.8.2013

Entisöintiä


Muhun on iskenyt hirveä sisutusvimma! Tekis mieli kokoajan suunnitella ja entisöidä jotain sisustusjuttuja. Sain maanantaina poikaystävältä puhelun että haluaisinko ilmaseksi muutaman vanhan huonekalun mitkä menisivät muuten muutossa kaatopaikalle. Santerin isosisko oli löytänyt facebookryhmän jossa oli ilmoitus että saa tulla hakemaan huonekaluja yms. muuton tieltä. Tietysti halusin ja illalla sain vanhan tuolin ja eteisen penkin lipastolla. Ihastuin niihin jo ihan sellaisenaan mutta sain niistä hyvän entisöintiprojektin (äipän ja Santerin avustamana).

Eteisen tuoli:

Ensin purettiin tuolia vähän osiin ja sitten hiottiin se. Maalattiin samana päivänä valkoinen pohjamaali ja seuraavana päivänä toinen kerros maalia. Isoin homma oli päällystää istuinosa uudella kankaalla, mutta siitäkin selvittiin. Kangastakaan ei tarvinnut ostaa, vaan napattiin se mun vanhasta tietokonetuolin päällisestä. Viimeiseksi kasattiin tuoli ja ommeltiin avohyllyn eteen söpö verho. Nyt vaan täytyy säilyttää tuolia siihen asti että pääsee muuttaman omaan kotiin :)














Tuoli:

Tuolin maalipinta oli aikalailla kulunut, joten sekin hiottiin ja maalattiin kerran valkoisella maalilla. Myös ruuvit kiristettiin. Maalin kuivumisen jälkeen somistin tuolia vielä Anttilan alesta löydetyllä istuintyynyllä ja vanhasta korusta irrotetulla sydämellä. 





    ♥ Kaisa





4 kommenttia:

  1. Anonyymi2.8.13

    Näistähän tuli ihan älyttömän hyvät! Wau!
    -Sen veljen sisko ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itekkin tykkään aivan älyttömästi! :)

      Poista
  2. Anonyymi2.8.13

    Voin vaan kuvitella sun oman kodin voih:) t.jonppa

    VastaaPoista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)